ИЗТЕКЛА!

Тази награда е изтекла.Вижте подобни награди ТУК!

Спечели уикенд за двама в Дубай от Global Travel BGСпечели уикенд за двама в Дубай от Global Travel BG
Валидна до: 17.10.2013

Категория: Награда почивка

Описание:

- Харесайте фейсбук страницата на Global Travel BG и приемете приложението "Спечели уикенд за двама в Дубай"
- Отговорете на 5 въпроса и поканете приятели да се включат в играта. Ако ваш приятел прекъсне играта, без да е довършил всички стъпки (да хареса страницата, да разреши приложението и да попълни анкетата) и след това влезе през фен страницата на Глобал Травел, за да играе наново, не се отчита за ваш доведен приятел, тъй като не е използвал вашата покана, за да приключи играта напълно."

Награди:

Уикенд за двама в Дубай. Наградата е една и се дава на участника, поканил най-много приятели според класацията на Играта. Участникът спечелил тази награда, може да се възползва от нея до 31-ви април 2014, като 2 месеца предварително се свърже с екипа на „Глобал Травел БГ”, на office@globaltravel.bg. Не важи за новогодишните празници.
Спа уикенд за двама във Велинград. Наградата е една и се дава на вторият участник, поканил най-много приятели според класацията на Играта. Участникът спечелил тази награда, може да се възползва от нея до 31-ви април 2014, като 2 месеца предварително се свърже с екипа на „Глобал Травел БГ”, на office@globaltravel.bg. Не важи за новогодишните празници.
10 торти „Еклерова ягода” от сладкарница Неделя. Наградите са 10 и се дават на участници от номер 3 до номер 12 (включително), поканили най-много приятели според класацията на Играта. Наградите от сладкарница Неделя се получават в замяна на талон, който ще получат на посоченият от участниците адрес. Офисите на сладкарница Неделя може да откриете тук.
2 книги „Открийте чудесата на света” се дават на участници номер 13 и 14, поканили най-много приятели според класацията на Играта.
50 плажни топки се дават на участници от номер 15 до номер 64 (включително), поканили най-много приятели според класацията на Играта.


Подробни правила и условия на играта прочетете на адрес: https://www.facebook.com/globaltourisumtravel/app_592110690856487?&app_data=YVaXYtaTYdWPY5aXY1WrАдрес за участие:
https://www.facebook.com/globaltourisumtravel/app_592110690856487

Ако не ти харесва
Обратно към другите награди
Ако ти харесва


Коментари

Подобни награди

Спечелете уикенд почивка за двама на морето от Rezervacia.bg
Спечелете уикенд почивка за двама на морето от Rezervacia bg
Остават: 125дни
Ако ти харесва
Сподели във Facebook
Виж Наградата
Спечели петдневна почивка в хотел „Премиер“ за двама
Спечели петдневна почивка в хотел Премиер за двама
Остават: 18дни
Ако ти харесва
Сподели във Facebook
Виж Наградата