Всички игри, томболи и конкурси събрани на едно място!

Абонирай се за да не изпуснеш най-яките награди!

Спечели уикенд за двама в Дубай от Global Travel BG

Спечели уикенд за двама в Дубай от Global Travel BG


Изтекла !
Описание:
- Харесайте фейсбук страницата на Global Travel BG и приемете приложението 'Спечели уикенд за двама в Дубай'
- Отговорете на 5 въпроса и поканете приятели да се включат в играта. Ако ваш приятел прекъсне играта, без да е довършил всички стъпки (да хареса страницата, да разреши приложението и да попълни анкетата) и след това влезе през фен страницата на Глобал Травел, за да играе наново, не се отчита за ваш доведен приятел, тъй като не е използвал вашата покана, за да приключи играта напълно.'

Награди:

Уикенд за двама в Дубай. Наградата е една и се дава на участника, поканил най-много приятели според класацията на Играта. Участникът спечелил тази награда, може да се възползва от нея до 31-ви април 2014, като 2 месеца предварително се свърже с екипа на „Глобал Травел БГ”, на office@globaltravel.bg. Не важи за новогодишните празници.
Спа уикенд за двама във Велинград. Наградата е една и се дава на вторият участник, поканил най-много приятели според класацията на Играта. Участникът спечелил тази награда, може да се възползва от нея до 31-ви април 2014, като 2 месеца предварително се свърже с екипа на „Глобал Травел БГ”, на office@globaltravel.bg. Не важи за новогодишните празници.
10 торти „Еклерова ягода” от сладкарница Неделя. Наградите са 10 и се дават на участници от номер 3 до номер 12 (включително), поканили най-много приятели според класацията на Играта. Наградите от сладкарница Неделя се получават в замяна на талон, който ще получат на посоченият от участниците адрес. Офисите на сладкарница Неделя може да откриете тук.
2 книги „Открийте чудесата на света” се дават на участници номер 13 и 14, поканили най-много приятели според класацията на Играта.
50 плажни топки се дават на участници от номер 15 до номер 64 (включително), поканили най-много приятели според класацията на Играта.


Подробни правила и условия на играта прочетете на адрес: https://www.facebook.com/globaltourisumtravel/app_592110690856487?&app_data=YVaXYtaTYdWPY5aXY1Wr
Адрес за участие:
https://www.facebook.com/globaltourisumtravel/app_592110690856487
Ако Ви харесва Razdavalnik.bg - станете наши приятели във Facebook! Благодарим Ви!

Ако Ви харесва играта - Споделете